Η γραφή είναι μέσο έκφρασης. Μέσα από αυτήν εκφράζονται ιδέες, συναισθήματα. Γεννιούνται ήρωες, εξελίσσονται σχέσεις, αναβλύζονται συναισθήματα, πλάθονται κόσμοι. Η γραφή δεν μπορεί να μπει σε καλούπια και σε στερεότυπα.

Αυτή η ιδέα είχε ως αποτέλεσμα την γέννηση της MaradelBooks και από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα είναι η στέγη νέων συγγραφέων. 

Η έκδοση επιλεγμένων βιβλίων αλλά και η ανάδειξη νέων ταλέντων είναι δύο βασικά στοιχεία που καθορίζουν την ταυτότητά της εκδοτικής μας.
Οδεύοντας στον έκτο χρόνο λειτουργίας της, η MaradelBooks και οι συγγραφείς της ακολουθούν μια ανοδική πορεία και αυτό το οφείλουμε στο αναγνωστικό κοινό που μας ανακάλυψε, μας πίστεψε και μας αγάπησε.
 
Και το ευχαριστούμε θερμά.

Οι Αναγνώστες μας μιλούν για εμάς

''Τα αληθινά διαμάντια κρύβονται εκεί που δεν το περιμένεις. Συγχαρητήρια στις εκδόσεις Maradel, έχει πετύχει το ανέφικτο''.
''Τελικά, τα καλά βιβλία, ή, έστω εκείνα που αξίζουν τον αναγνωστικό μας χρόνο, δεν αρκεί να είναι πολυδιαφημισμένα ή γραμμένα από γνωστούς και αγαπητούς συγγραφείς εγνωσμένης αξίας (και "υψηλών" εμπορικών πωλήσεων, αυτή είναι η αλήθεια), αφού στο τέλος αποδεικνύεται πάντα, ότι, όταν υπάρχει έμπνευση και "μεράκι", "βρίσκουν" το δρόμο τους και τυχαίνουν και της καλύτερης και πιο αμερόληπτης "διαφήμισης", αυτής, των ίδιων των αναγνωστών''.
''Πρότεινε τις εκδόσεις σας μία φίλη και διάβασα μερικά από τα βιβλία σας τα οποία τα αγάπησα. Είμαι εθισμένη πλέον στην Maradel books. Σας ευχαριστούμε πολύ΄΄
''Αυτό το βιβλίο είναι σαν εξάρτηση.. κάθε φορά θες και άλλο και άλλο.... Οι ήρωες αγγίζουν την καρδιά και το μυαλό σου...'' 
''Μπορεί να βγάζετε λίγα βιβλία τον χρόνο αλλά παρατήρησα ότι συμβαίνει επειδή σας αρέσει η ποιότητα. Συνεχίστε έτσι. Αγαπάμε Maradel books''.
''Η αγάπη σας για τα βιβλία φαίνεται από τον τρόπο που τα αντιμετωπίζεται όπως και τους συγγραφείς σας. Πάντα πιστοί σας ακόλουθοι. Αγαπάμε Maradel''.