Υποβολή έργων

      Εάν θέλετε να στείλετε το έργο σας στις Εκδόσεις MARADEL BOOKS προς αξιολόγηση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

  1. Μπορείτε να αποστείλετε το έργο σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση Maradelnewauthors@gmail.com,  υπόψη Τμήματος Αξιολόγησης μαζί με σύνοψη του έργου σας και βιογραφικό σημείωμα και στοιχεία επικοινωνίας.
  2. Τα πνευματικά δικαιώματα του δημιουργού θα πρέπει να είναι κατοχυρωμένα.
  3. Το έργο σας θα αξιολογηθεί και θα σας στείλουμε απαντητικό e-mail για το αν πληροί τα δεδομένα έκδοσης έντυπου βιβλίου εντός τριών μηνών.
  4. Ο δημιουργός πρέπει να είναι άνω των δεκαοχτώ ετών
  5. Ο ελάχιστος αριθμός σελίδων Α4 θα πρέπει να είναι 150 σελίδες, γραμματοσειρά TimesNewRoman, μέγεθος 12, διάστιχο 1,5.
  6. Δεκτά γίνονται μυθιστορήματα (σύγχρονης λογοτεχνίας, αισθηματικής λογοτεχνίας, νεανικής λογοτεχνίας, παιδικής λογοτεχνίας, ψυχολογικά θρίλερ, κοινωνικά, αστυνομικά, περιπέτειας, μεταφυσικά, φαντασίας) συλλογές διηγημάτων, νουβέλες, αυτοβελτίωσης.
  7. Παραμύθια γίνονται δεκτά μόνο εικονογραφημένα.
  8. Ποιητικές συλλογές γίνονται δεκτές κάτω από ειδικές προϋποθέσεις.
 
 

 Τμήμα δημιουργικής γραφής και διόρθωσης

 Η MARADEL BOOKS εγκαινιάζοντας το νέο τμήμα δημιουργικής γραφής και διόρθωσης κειμένων, απευθύνεται σε κάθε νέο δημιουργό που θέλει να προάγει την αρτιότητα του έργου του. Η νέα έμπειρη ομάδα επιμελητών και διορθωτών σε συνεργασία πάντα με  τον δημιουργό δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο στο κείμενο του δεύτερου. Για περισσότερες λεπτομέρειες στείλετε email στο  info@maradelbooks.gr υπόψη τμήματος δημιουργικής γραφής και διόρθωσης.