Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 6994125156 | Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 17:00 | Διεύθυνση Email: info@maradelbooks.gr
Pure Black Wallpaper Pure Black Wallpaper

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΕΛΑΙΔΗ – Αποψη 

Μίσος ,Εξαπάτηση ,Εκδίκηση , Μυστικά ,Ψέματα ,Ίντριγκες,Ένταση και δύο ερωτεύσιμοι ήρωες, ο Άκης και η Φένια συνθέτουν το πρώτο έντυπο βιβλίο της Ευαγγελίας Κελαϊδή .Δεν ξέρεις ποιον λυπηθείς μια και το παιχνίδι είναι προκαθορισμένο από την αρχή. Φένια από την πρώτη στιγμή ζει τον απόλυτο ενοχικό έρωτα,αντίθετα ο Άκης ερωτεύεται βαθιά το λάθος άτομο! Μια εθιστική ιστορία έρωτα και προδοσίας που έχει όλες τις προυποθέσεις να απογειώσει το αναγνωστικό κοινό αν και υπήρξαν αρκετές ασάφειες και μεγάλες παραλήψεις. Το πρωτοδιάβασα στη φόρμα του Wattpad και ήταν από τα αναγνώσματα που είχα ξεχωρίσει και αγαπήσει.Το ξαναδιάβασα με μεγάλη ευχαρίστηση.Η Φένια και ο Άκης είναι ένα ζευγάρι ξεχωριστό ,που θα γνωρίσετε και θα αγαπήσετε μέσα από την όμορφη και ιδιαίτερη ιστορία τους , όλοι εσείς του αισθηματικού. 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Φένια και Άκης!
Όταν αποφάσισε να εκδικηθεί τον άντρα που οδήγησε την αδελφή της στην παραφροσύνη, δεν πίστευε πως σύντομα θα βρισκόταν αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της!
Όταν την προσέλαβε στην εταιρία του, δεν θα μπορούσε να γνωρίζει τους λόγους που την οδήγησαν εκεί. Πολύ περισσότερο δε, δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα έφτανε να αγαπάει και να μισεί την ίδια γυναίκα, το ίδιο λεπτό!
Η γνωριμία τους προμελετημένη! Το πάθος που ξυπνά μέσα τους απρόσμενο! Ο έρωτάς τους καταιγιστικός, τα συναισθήματά τους φωτιά που απειλούν να τους κάψουν. Μυστικά, λάθη, ψέματα και εφιάλτες από το παρελθόν, απειλούν την ήδη εύθραυστη σχέση τους. Οι δυο τους βρίσκονται Παγιδευμένοι στο Ψέμα. Θα καταφέρει ο έρωτας τους να επιβιώσει; Η αγάπη τους θα φανεί αρκετά δυνατή για να συνεχίσουν να είναι μαζί ή θα αφήσουν τα λάθη να τους χωρίσουν για πάντα; 

Λένα Παπανικολάου 

https://lovebooksloveread.blogspot.com/2018/07/maradel.html?fbclid=IwAR0nmf-A-UntJSk7i8HeDp0jPFjgTGQY9EfBCaYna2-D6f-EljVnfXSZu0M
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Telegram
Reddit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *