Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 6994125156 | Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 17:00 | Διεύθυνση Email: info@maradelbooks.gr
ΠΡΟΜΟ ΒΑΡΑΓΓΟΙ 2 Β

Η Έλενα Στάμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο, όπου έμαθε να αγαπάει τα παραμύθια, την ιστορία και τις γλώσσες. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Σήμερα ζει στην Αθήνα με την οικογένειά της, εργάζεται ως καθηγήτρια γερμανικών, γράφει τις ιστορίες της και συνεχίζει να ονειρεύεται όπως όταν ήταν μικρή.

Τον Ιούλιο του 2018, εκδόθηκε από την οικογένεια της Maradel Books το πρώτο μέρος της πενταλογίας της Οι Βάραγγοι – Στη Σκιά του καθήκοντος, η ιστορία του Γκέραρ και της Αλιμά. 

Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος, Οι Βάραγγοι – Στη σκιά του Πόθου με πρωταγωνιστές τον Ένριχ και την Ειρήνη.

Οι Βάραγγοι είναι μια σειρά αυτοτελών αισθηματικών ιστοριών με φόντο την ιστορία του Βυζαντίου.

Οι ΒΑΡΑΓΓΟΙ

Πέντε ατρόμητοι πολεμιστές, μισθοφόροι στην υπηρεσία του Βυζαντινού αυτοκράτορα θα ηττηθούν τελικά από τον έρωτα που θα έρθει απρόσμενα στη ζωή τους. Γκέραρ, Ένριχ, Αλέξιος, Άνγκους και Στέλλαν, πέντε άντρες τόσο διαφορετικοί μα και τόσο ίδιοι στην ένταση με την οποία βιώνουν το πάθος και στη ορμή με την οποία διεκδικούν τη γυναίκα που θα τους μαγέψει.

Δύο λόγια από τη συγγραφέα Έλενα Στάμου

Όταν έγραφα το “Στη σκιά του πόθου” κυριαρχούσαν δυο στοιχεία στο νου μου. Φωτιά και πάγος. Ήταν σαν να παρακολουθούσα ακόμα και εγώ η ίδια έναν σαγηνευτικό αλλά και εύθραυστο χορό δύο ετερόκλητων χαρακτήρων. Ποιος ήταν η φωτιά; Ποιος ο πάγος; Και προτού το καταλάβω αγάπησα βαθιά, τόσο τον Ένριχ όσο και την Ειρήνη. Εκείνος σοβαρός, μετρημένος και τόσο σίγουρος για τον εαυτό του. Εκείνη στωική, επιφυλακτική, μια μαχήτρια που λυγίζει, αλλά ορθώνει ξανά το ανάστημά της και προχωρά, αιθέρια αλλά και γήινη.

Το σκηνικό, και πάλι η λατρεμένη Κρήτη μετά την ανακατάληψη. Το τοπίο χειμερινό, με τα κύματα να μαστιγώνουν τις ακτές του Χάνδακα και τους κεραυνούς να χτυπούν τον Ψηλορείτη. Σ’ αυτό το περιβάλλον ξετυλίχτηκε η ιστορία του Ένριχ και της Ειρήνης. Ο λύκος του Βορρά και η νεράιδα, με συντρόφευσαν για πολύ καιρό. Μαζί τους ονειρεύτηκα, δάκρυσα, καρδιοχτύπησα και ταξίδεψα σε μακρινούς χρόνους. Πώς λοιπόν να μην τους αγαπήσω βαθιά;

Οι Βάραγγοι – Στη Σκιά του καθήκοντος… Διαβάστε τις πρώτες σελίδες, εδώ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Telegram
Reddit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *