Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 6994125156 | Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 17:00 | Διεύθυνση Email: info@maradelbooks.gr
Νεα Συνεργασια Ζετα 2 (1)

Νέα Συνεργασία – Ζέτα Ορφανού 

Η MaradelBooks, στα 3 έτη λειτουργίας της, έχει αποδείξει πως είναι κοντά σε νέους συγγραφείς και ανθρώπους που αγαπούν την ανάγνωση και τα βιβλία. Όλα αυτά τα χρόνια με πολλή προσπάθεια και αγάπη, κατόρθωσε να σταθεί με σεβασμό στον χώρο κερδίζοντας καθημερινά όλο και περισσότερο την αγάπη του κοινού και των αναγνωστών που την εμπιστεύθηκαν και δεν θα πάψει ποτέ να εξελίσσεται και να βελτιώνεται ανάλογα τις απαιτήσεις της αγοράς και των βιβλιόφιλων.

Στόχος της απ’ την αρχή, είναι η προβολή νέων, ταλαντούχων ανθρώπων και να δίνεται βήμα σ’ εκείνους που έχουν δυνατή “φωνή”, αξιόλογη πένα και λόγια που βγαίνουν από ψυχής, αγγίζοντας ο καθένας ξεχωριστά το κοινό.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η οικογένεια της MaradelBooks, ανοίγει τη σεζόν με μία ακόμη καινούρια συνεργασία.

Καλωσορίζουμε επίσημα την κυρία Ζέτα Ορφανού, μια νέα συγγραφέα με ιδιαίτερη πένα, που εμπιστεύθηκε τις εκδόσεις μας για το ξεκίνημα της στον χώρο των εκδόσεων.

Δύο λόγια για τη συγγραφέα

Η Ζετα Ορφανού, γεννήθηκε το 1988 στη Θεσσαλονίκη όπου και έζησε μέχρι τα δεκαπέντε. Πέρασε τα χρόνια της εφηβείας της και τελείωσε τις σπουδές της στον Σχεδιασμό και το Μάρκετινγκ στη Βαλένθια της Ισπανίας. Μεγαλωμένη σε μια φιλελεύθερη κοινωνία, πολυταξιδεμένη αλλά και ελεύθερο πνεύμα – όπως δηλώνει –  αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με τη συγγραφή κάνοντας τα πρώτα ερασιτεχνικά της βήματα στην παγκόσμια πλατφόρμα του Wattpad.

Έχει παρευρεθεί σε αρκετά σεμινάρια ψυχολογίας ενισχύοντας τις γνώσεις της γύρω από την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση. Ευτυχισμένη μητέρα αλλά και σύζυγος, συνεχίζει να κάνει καθημερινά αυτό που αγαπά٠ να γράφει, αφήνοντας τα δικά της μηνύματα και δίνοντας στο αναγνωστικό κοινό τη δική της οπτική για τη ζωή μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων της.

Τα βιβλία της αγαπήθηκαν από μεγάλη μερίδα του κοινού στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και είναι αυτό που της έδωσε το έναυσμα να ανοίξει τα φτερά της στον χώρο των εκδόσεων.

Η Ζέτα Ορφανού, υπόσχεται να μας ταξιδέψει σ’ ένα σύμπαν όπου όλα είναι εφικτά να συμβούν. Δράμα, έρωτας, περιπέτεια, στολισμένα από νότες μεταφυσικού, φέρνουν σύντομα στα ράφια της βιβλιοθήκης σας το πρώτο της έργο, με τίτλο “Κάποια μέρα”.

.

Κάποια μέρα

Περίληψη

Αλίνα και Ίαν!

Γνωρίζονται ξαφνικά, απρόσμενα και οι ζωές τους αλλάζουν.

Ενώνονται από μια δυνατή φιλία και μέσα από αυτήν γεννιούνται πρωτόγνωρα συναισθήματα που οι ίδιοι αρνούνται να παραδεχτούν. Η ζωή τους ξετυλίγεται σαν μπερδεμένο νήμα και σταματά σε ένα σταυροδρόμι. Όπως ακριβώς άρχισε… ξαφνικά.

Η τραγική μοίρα έρχεται να ανατρέψει τα πάντα, όμως μήπως η αγάπη μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τη φυσική υπόσταση του ανθρώπου;

Πώς διώχνεις μια ψυχή;

Η ψυχή μένει…

Ζει…

Ελπίζει…

Η ψυχή αγαπάει…

Έρχεται σύντομα…

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συγγραφέα μέσω του προφίλ της στο Facebook (εδώ) ή να επισκεφθείτε τη σελίδα της στο Wattpad (εδώ).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Telegram
Reddit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *