Νεα συνεργασια Βουλα

Νέα Συνεργασία – Βούλα Γκεμίση

Νέα συνεργασία, νέες περιπέτειες.

Η Maradel Books έχει τη χαρά να ανακοινώνει άλλη μία νέα συνεργασία από μια καινούρια συγγραφέα, που έρχεται να μας δώσει τη δική της συγγραφική νότα και να μας ταξιδέψει στον δικό της κόσμο υπό το πρίσμα του χιούμορ.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του εκδοτικού μας τη κυρία Βούλα Γκεμίση.

Δύο λόγια για τη συγγραφέα

Βούλα Γκεμίση – Νέα συνεργασία – Maradel Books

Η Βούλα Γκεμίση, είναι μια νέα γυναίκα που κατάγεται από την Καλαμπάκα και ζει στη Σητεία της Κρήτης. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και εργάστηκε για χρόνια πάνω στον τομέα αυτό.

Αγαπά τη ζωγραφική, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική και την ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων.

Η συγγραφή είναι άλλη μία από τις αγαπημένες της ενασχολήσεις και ξεκίνησε ερασιτεχνικά με αυτή, όταν αποφάσισε να δημοσιεύσει τις δικές της ιστορίες στη παγκόσμια πλατφόρμα του Wattpad.

Καταπιάστηκε με διαφορετικά είδη ιστοριών που αγαπήθηκαν γρήγορα από το κοινό.

Διαθέτει δικό της blog όπου δημοσιεύει άρθρα και ‘short stories’ που είναι διαθέσιμες δωρεάν στο κοινό προς ανάγνωση.

Το έργο της ”Λίγο σεξ ακόμη παρακαλώ” είναι το πρώτο που ακολουθεί τον δρόμο της έκδοσης.

Λίγο σεξ ακόμη παρακαλώ

Ανάλαφρο, έξυπνο και χιουμοριστικό, αν θέλαμε να το περιγράψουμε με τρεις λέξεις.

Ένα αισθηματικό, παιχνιδιάρικο μυθιστόρημα με γιορτινή διάθεση, έρχεται να στολίσει τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες μας και να μας κάνεις να γελάσουμε αλλά και να ερωτευτούμε, μέσα από τη χιουμοριστική διάθεση της ηρωίδας.

«Είμαι η Λάουρα, η αλλοπρόσαλλη, ονειροπόλα και ρομαντική φίλη που θα ήθελες να έχεις».

Όλα στη ζωή, της μοιάζουν βαρετά και η παιχνιδιάρα Λάουρα, όπου έχει την τάση να χαρακτηρίζει τον εαυτό της σαν ‘καρτούν’, αναθεωρεί εντελώς όταν επιτέλους συναντάει τον Ορέστη “Της”. Το μουτράκι που θα της ταράξει την καθημερινότητα από την πρώτη κιόλας ημέρα συνάντησής τους.

«Ζω μόνη και εργάζομαι σε μια δουλειά που δεν με εκφράζει, αλλά πρέπει να την κάνω για να επιβιώσω. Όλα μοιάζουν βαρετά και μονότονα, ώσπου ένα πρωί συναντώ τον νέο μου γείτοναꞏ το όνειρο κάθε γυναίκας, τον Ορέστη ‘μου’».

Ζώντας έναν πλατωνικό έρωτα μαζί του, ξεκινάει ένα παιχνίδι αναζήτησης όπου θα της φέρει στο φως όλες τις κρυφές της ανασφάλειες. Αποφασίζει, αναιρεί, αλλάζει γνώμη, ώσπου ακολουθεί έναν μονόδρομο. Εκείνον που μέσα από μια σελίδα της στο ίντερνετ την καταξιώνει και, το blog της ‘Λίγο σεξ ακόμη παρακαλώ’, γίνεται πόλος έλξης από εκατοντάδες ακολούθους που ζητούν τη συμβουλή της.

«Ναι, το ομολογώ… είναι κεραυνοβόλος έρωτας, που από τη μία δίνει νόημα στη μονότονη ζωή μου, αλλά από την άλλη φέρνει στην επιφάνεια όλες τις κρυφές μου ανασφάλειες».

Η θεωρία είναι πάντοτε καλύτερης της πράξης στη ζωή της Λάουρας και θα προκαλέσει άμεσα τον εαυτό της να συμφιλιωθεί με τις ανασφάλειες της για να καταφέρει επιτέλους να πλησιάσει τον Ορέστη… τα Χριστούγεννα.

«Σου μιλάω και σε θέλω σύμμαχό μου σε κάθε τρελή μου σκέψη, σε κάθε προβληματισμό μου, γιατί… φιλενάδα, είμαι σίγουρη πως δε θα τα καταφέρω ποτέ χωρίς εσένα!»

Τι λέτε; Θα καταφέρει η Λάουρα να κερδίσει τον Ορέστης ‘της’;

“Το βιβλίο είναι αφιερωμένο σε όλες εκείνες που κάπου στο τέλος, αγκάλιασαν τις ανασφάλειες τους… και τις έκαναν πολύτιμο σύμμαχο. Μία από αυτές είμαι κι εγώ!”

Έρχεται σύντομα…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Telegram
Reddit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.