ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Η Maradel Books, όσα χρόνια βρίσκεται κοντά σας, έχει δώσει την ευκαιρία σε πολλούς νέους συγγραφείς να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Στηρίζοντας νέες ιδέες, προσεγμένες και αξιόλογες δουλειές ανθρώπων που έχουν όρεξη και αγάπη για τη συγγραφή, είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένεια της την Αναστασία Δέδε.

Βιογραφικό

Η Αναστασία Δέδε, γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και κατοικεί στο Άργος. Ξεκίνησε να διαβάζει βιβλία από μικρή ηλικία και από το πρώτο της κιόλας αναγνωστικό ταξίδι, την κέρδισε ο κόσμος των βιβλίων.

Μεγαλώνοντας, διάφορες σκέψεις έμπαιναν συνεχώς στη σφαίρα της φαντασίας της, προκαλώντας την διαρκώς να τις αποτυπώσει πάνω σε μία κόλλα χαρτί. Όμως το νεαρό της ηλικίας της και η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό της, εγκλώβιζαν τις σκέψεις αυτές. 

Το πέρασμα του χρόνου όμως, την έκανε να καταλάβει πως το μόνο που έχει σημασία είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις και αυτή η αγάπη της για τα βιβλία την έκανε, χρόνια μετά, να ξεδιπλώσει τη φαντασία και όλες τις σκέψεις της, να τις μετατρέψει σε λέξεις, δημιουργώντας το πρώτο της βιβλίο.

Ο ″Μίτος της Αριάδνης″ είναι η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια και θα κυκλοφορήσει προσεχώς από τις εκδόσεις μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Telegram
Reddit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.