Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 6994125156 | Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 17:00 | Διεύθυνση Email: info@maradelbooks.gr
Happy new year

Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο, θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε που έγινες μέλος της οικογένειας της Maradel Books και που βρίσκεσαι κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια.

Στα τρία και κάτι χρόνια λειτουργίας του, ο εκδοτικός μας οίκος, κατάφερε να εμπιστευθεί και να τον εμπιστευθούν νέοι και μη, συγγραφείς, και να σας παρουσιάσει όμορφα και μοναδικά αναγνώσματα. 

Λάθη συμβαίνουν, είναι κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα, όμως τα λάθη μας κάνουν καλύτερους και μας βοηθούν να εξελισσόμαστε. Έτσι και η Maradel Books, στην μικρή της πορεία στον χώρο, κατάφερε να σταθεί με αξιοπρέπεια και ήθος κοντά σας, ψάχνοντας συνεχώς τρόπους που θα μας φέρουν και θα σας φέρουν κοντύτερα. Έχτισε γερές βάσεις για μια σταθερή πορεία και δημιούργησε συνεργασίες με σεβασμό٠ εξού και γιατί ακόμα περισσότεροι συγγραφείς δείχνουν την εμπιστοσύνη τους σε εμάς.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν ακόμη καλύτερος από τους προηγούμενους και δεν θα μπορούσαμε να το παραλείψουμε αυτό. Ο κόσμος του βιβλίου που μας εμπιστεύθηκε κι άλλο και μας άνοιξε την αγκαλιά του, βλέποντας τον τρόπο που κινούμαστε πλέον, μας έκανε πολύ χαρούμενους. Αναζητήσαμε τρόπους και λύσεις βελτιστοποίησης, κάναμε ένα βήμα παραπάνω και, δικαιωθήκαμε. O εκδοτικός μας οίκος, έχει αναγνωριστεί από πολλούς πλέον, ως ένας από τους πιο γρήγορα εξελίξιμους εκδοτικούς οίκους και αυτό είναι το έναυσμα να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο.  

Το νέο έτος, φέρνει τη Maradel Books, πιο προετοιμασμένη. Στόχος της, ακόμη ένα βήμα παραπάνω, περισσότερη βελτίωση και αναγνώσματα που ξέρουμε ότι θα αγαπηθούν. Μέσα από τα μικρά, σταθερά βήματα των προηγούμενων χρόνων, μπορούμε να ομολογήσουμε ότι, προχωράμε ακάθεκτοι και με μεγαλύτερη όρεξη. 

Ένας χρόνος γεμάτος αγάπη για τα βιβλία, έκλεισε. Ένας καινούριος ήρθε, και η Maradel Books, υπόσχεται μια δυνατή νέα χρονιά, με πολλές εκπλήξεις, εκδηλώσεις και event, που πιστεύουμε ότι θα σας μείνουν αξέχαστα. Είμαστε ακόμη πιο χαρούμενοι γι’ αυτή την νέα χρονιά και θα διαπιστώσετε εν καιρώ τα γιατί.

Να έχετε μια καλή και δημιουργική χρονιά. Υγεία, αγάπη, ευημερία και ευτυχισμένες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε, ό,τι κι αν σημαίνει για τον καθένα ξεχωριστά η λέξη “ευτυχία”.

Σας ευχαριστούμε ακόμη μία φορά για τη στήριξη και την αγάπη σας. Να είστε πάντα καλά.

Με εκτίμηση Maradel Books. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr
Telegram
Reddit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *